FIND US ON FACEBOOK
AND 
TWITTER
AND 
YOUTUBE  
WE SUPPORT 
GREEN FILM MAKING

Daan Durft op tv gemist?

Geen probleem! Daan Durft is vanaf nu via onderstaande link te zien op uitzendinggemist.nl!

- Website: Daan Durft via Uitzending Gemist">

Daan Durft via Uitzending Gemist

Supernova op Vimeo on Demand!

Door onderstaande link te volgen kom je bij de Supernova player van Vimeo on Demand!

- Website:

Alex in Amsterdam op Cultura 24!

Van Maandag 11 tot en met 15 augustus zal NPO Cultura 'Zomer shorts' uitzenden en de korte film Alex in Amsterdam (Michiel ter Horn) is hier onderdeel van! Alex in Amsterdam werd in 2009 gerealiseerd in het kader van One Night STand 4, i.s.m. de VPRO, NPS en de VARA.

Maandagavond om 20.40 is de film te zien op CULTURA 24! Allemaal kijken!

 

Sal„m naar Frankfurt am Mein!

Salam is geselecteerd voor het oudste kinderfilmfestival van Duitsland! Op 23 september zal Salãm meedoen in de Fokus Migration competitie tijdens het 37e International Children's Film Festival LUCAS in Frankfurt am Mein! 

- IJswater project: Salam

De nieuwe wereld in KroatiŽ!

Opnieuw goed nieuws voor De nieuwe wereld! De jury van het Opuzen Film Festival in Kroatië selecteerde de film uit 783 films! De nieuwe wereld zal te zien zijn tussen 18 en 23 augustus in Opuzen, Kroatië.

- IJswater project: De Nieuwe Wereld

Supernova in de prijzen!

Geweldig nieuws! Onze coproductie Supernova is in de prijzen gevallen op het Xining Film Festival in China! De film van Tamar van Dorp heeft de Grand Jury Award binnen de International Cinema Competition gewonnen! 

- IJswater project: Supernova

De Nieuwe Wereld naar Mexico!

Goed nieuws voor De Nieuwe Wereld! Deze film van Jaap van Heusden en Rogier de Blok is geselecteerd voor het Monterrey International Film Festival. Het festival vindt van 26 t/m 31 augustus plaats in het zonnige Mexico!

Morgenavond de herhaling van Win/Win!

Morgenavond, op vrijdag 18 juli, zal NTR de IJswater film Win/Win herhalen. Deze film van Jaap van Heusden kent veel successen en is zeker de moeite waard om te bekijken! De herhaling zal morgen om 00.15 op Nederland 3 uitgezonden worden.

Sync naar Kosovo!

Sync is opnieuw geselecteerd! De film van Mari Sanders zal van 26 t/m 31 juli te zien zijn in Ferizaj, Kosovo! Het festival koos Sync uit een selectie van ruim 500 films.

Nu of Nooit! kiest "Ki"

Afgelopen week maakte het mediafonds het bekend; het project "Ki", geschreven door Floor Paul en te regisseren door Meikeminne Clinckspoor, zal in ontwikkeling worden gebracht! Dit geweldige nieuws maakte het mediafonds afgelopen week bekend!
Voor meer informatie klik op de link van het artikel hieronder. 

- Website: http://www.mediafonds.nl/nieuws/97806/6-projecten-nu-of-nooit-3-in-ontwikkeling