FIND US ON FACEBOOK
AND 
TWITTER
AND 
YOUTUBE  
WE SUPPORT 
GREEN FILM MAKING

Supernova in de prijzen!

Geweldig nieuws! Onze coproductie Supernova is in de prijzen gevallen op het Xining Film Festival in China! De film van Tamar van Dorp heeft de Grand Jury Award binnen de International Cinema Competition gewonnen! 

- IJswater project: Supernova

De Nieuwe Wereld naar Mexico!

Goed nieuws voor De Nieuwe Wereld! Deze film van Jaap van Heusden en Rogier de Blok is geselecteerd voor het Monterrey International Film Festival. Het festival vindt van 26 t/m 31 augustus plaats in het zonnige Mexico!

Morgenavond de herhaling van Win/Win!

Morgenavond, op vrijdag 18 juli, zal NTR de IJswater film Win/Win herhalen. Deze film van Jaap van Heusden kent veel successen en is zeker de moeite waard om te bekijken! De herhaling zal morgen om 00.15 op Nederland 3 uitgezonden worden.

Sync naar Kosovo!

Sync is opnieuw geselecteerd! De film van Mari Sanders zal van 26 t/m 31 juli te zien zijn in Ferizaj, Kosovo! Het festival koos Sync uit een selectie van ruim 500 films.

Nu of Nooit! kiest "Ki"

Afgelopen week maakte het mediafonds het bekend; het project "Ki", geschreven door Floor Paul en te regisseren door Meikeminne Clinckspoor, zal in ontwikkeling worden gebracht! Dit geweldige nieuws maakte het mediafonds afgelopen week bekend!
Voor meer informatie klik op de link van het artikel hieronder. 

- Website: http://www.mediafonds.nl/nieuws/97806/6-projecten-nu-of-nooit-3-in-ontwikkeling

De Maan van Anouar opnieuw geselecteerd!

De maan van Anouar is opnieuw geselecteerd! Dit keer voor de derde editie van het Alta Langa Film Festival in Italië! De film zal van 8 tot en met 11 juli te zien zijn voor het publiek in Monesiglio!

De Nieuwe Wereld naar Irak

De Nieuwe Wereld is in trek in het Midden-Oosten: deze zomer zal die ook op het Duhok International Film Festival vertoond worden. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 september in het wonderschone, prachtige Duhok!

Sardinie in de ban van Salam

Maandag 23 juni zal op het eiland Sardinie in Italie de korte film Salam worden vertoond. De film van Johan Timmers is door de jury van het Sardinia Film Festival gekozen en is in de officiele selectie van het festival terecht gekomen. 

Sync naar Odense

Sync, de Kort! van Mari Sanders, is geselecteerd voor het Odense International Film Festival dat plaatsvindt van 25 t/m 31 augustus in Odense, Denemarken. Sync is deel van de Main Competition en maakt daarmee kans op mooie prijzen en publiciteit! Meer over het festival: http://www.filmfestival.dk/

- IJswater project: KORT! 2013 - Sync (v/h 'Dubbel')

Adelborsten online terugkijken

De teledoc 'Adelborsten' van Walter Stokman was op 10 juni te zien op 2DOC/Ned2. De film is nu online te bekijken via uitzending gemist: Adelborsten op Uitzending Gemist

- IJswater project: Adelborsten (Teledoc)