"Of Ik Gek Ben" draait in de bioscoop! Ga allemaal kijken! Voor een overzicht van alle steden/bioscopen, klik hier :)

IJswater Films supports Green film making
Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter!

Sammy Paramaribo geselecteerd voor het TIFF Kids!

Onze kinderserie Sammy Paramaribo is geselecteerd voor het Toronto International Film Festival Kids! Op het festival wordt de aflevering Bitterzoet vertoond tussen de beste kinderfilms en series vanuit de hele wereld. Het is bovendien de Canadese première voor de serie!

Je kunt de hele serie op NPO.nl bekijken: http://www.npo.nl/sammy-paramaribo/KN_1674701?source=suggestion&q=sammy%20paramarib

- IJswater project: Sammy Paramaribo

- Website: http://www.tiff.net/films/sammy-paramaribo-bittersweet/

OF IK GEK BEN wint Best Film Jury Award in India

Op het Noida International Film Festival in India heeft OF IK GEK BEN de Best Film Jury Award gewonnen! De jury koos uit een groot aantal internationale films OF IK GEK BEN uit als beste film van het jaar. 
Wil je de film na deze fantastische winst opnieuw bekijken? Hij is onder andere te zien via Pathé Thuis, KPN, Videoland en de DVD is te bestellen via Waterfront:

- IJswater project: Of Ik Gek Ben

- Website: http://www.waterfrontfilm.nl/webshop.html

Jesses Wereld Drijfhout op PLAY International Kids Film Festival!

 

De aflevering Drijfhout van onze kinderserie Jesse's Wereld is geselecteerd voor het PLAY Kids International Film Festival in Lissabon! Het festival begint dit weekend en vertoont een week lang de leukste films en series voor kinderen. Jesse's Wereld: Drijfhout is op dit vrolijke festival geselecteerd voor de publieksprijs!

De serie produceerde wij in 2014 in coproductie met de KRO-NCRV en is te bekijken op NPO.nlhttps://lnkd.in/gHdPKv4

- IJswater project: Jesses Wereld

Internationale première OF IK GEK BEN!

 
OF IK GEK BEN is officieel geselecteerd voor het 4e Noida International Film Festival in India! Na vertoningen op het Nederlands Film Festival en Film by the Sea gaat de film nu ook zijn internationale premiere beleven. Het festival vind plaats op 12 februari in Noida, in de buurt van New Delhi. 
 

- IJswater project: Of Ik Gek Ben

- Website: http://miniboxoffice.com/noidainternationalfilmfestival/

OF IK GEK BEN nu te koop!

Nu te koop, DVD / Blu-ray OF IK GEK BEN (2 Gouden Kalf Nominaties) exclusief via de webshop http://www.ijswater-rocketta.nl/webshop.html   

Ook te zien via iTunes http://apple.co/2c0YLPE , Ziggo, KPN of Pathé Thuis https://www.pathe.nl/film/22241/of-ik-gek-ben  

 

En uiteraard kregen we een lovende recensie die je hier kunt lezen:  http://cinemagazine.nl/of-ik-gek-ben-2016-recensie/

Of ik gek ben op iTunes!

De madness is losgeslagen! Ook op iTunes!  

http://apple.co/2c0YLPE 

Selecties NFF

Drie van onze films zijn geselecteerd voor het Nederlands Film Festival! Of Ik Gek Ben is geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie, KI voor de Debuut Competitie en Sammy Paramaribo als onderdeel van het educatieprogramma!

Of Ik Gek Ben a.s. zaterdag te zien in het Ketelhuis!

Voor iedereen die Of ik gek ben nog niet heeft kunnen zien: grijp deze kans en ga naar het Ketelhuis dit weekend voor de enige Amsterdamse vertoning deze week! 
Reserveer of koop meteen je kaarten via de website van het Ketelhuis.

- IJswater project: Of Ik Gek Ben

- Website: http://ketelhuis.nl/films/of-ik-gek-ben/1633

Of ik Gek Ben geselecteerd voor Lowlands!

Of ik Gek Ben is geselecteerd voor Lowlands! Zaterdag 20 augustus in de Echo tent om 18.15u! Er is achteraf ook een Q&A met de makers! Dus ga vooral kijken!

- IJswater project: Of Ik Gek Ben

OF IK GEK BEN nu in de bioscoop!

OF IK GEK BEN is vanaf vandaag, 2 juni, in de bioscoop te zien! Kijk snel op de website van Waterfront Film Distribution voor een bioscoop bij jou in de buurt en ga kijken! Vanavond de Amsterdamse première in het Ketelhuis, gevolgd door een Q&A met Frank Lammers, Mike Weerts, Dennis Grotenhuis en Maarten Heijmans en een feestje achteraf met een live optreden van Dennis Grotenhuis ft. Sanne Langelaar!

- IJswater project: Of Ik Gek Ben