FIND US ON FACEBOOK
AND 
TWITTER
AND 
YOUTUBE  
WE SUPPORT 
GREEN FILM MAKING

Daan durft en De nieuwe wereld naar Bridge Film Fest!

Het Bridge Film Fest in Mitrovica, Kosovo selecteert maar liefst twee van de films van IJswater! Allereerst maakte het festival bekend dat ‘Daan durft’ (geregisseerd door Mari Sanders) onderdeel zijn van de officiële competitie. Hiermee is de eerste internationale vertoning van 'Daan durft' een feit!  Naast ‘Daan durft’, maakt ‘De nieuwe wereld’ (regie Jaap van Heusden) ook deel uit van de officiële competitie. Beide films zullen te zien zijn tussen 6 tot 11 oktober in Mitrovica!

De maan van Anouar wint de Golden Kite!

De maan van Anouar (regie Michiel van Jaarsveld) is winnaar van de Golden Kite Award for beste korte fictie film! De officiële jury van het International Film Festival “Nueva Mirada” for Children and Youth maakte dit tijdens de 6e editie van het festival in Buenos Aires bekend. Hiermee komt het aantal Awards voor de film op drie te staan. Eerder won acteur Pedram Parast al de Special Jury Prize voor beste kinderacteur tijdens het Children’s Film Festival in Seattle en was de film winnaar van de Young People Jury Award tijdens het TIFF Kids International Film Festival in Canada!

- IJswater project: De Maan van Anouar

De nieuwe wereld wint op het IFF Monterrey in Mexico!

De Nieuwe Wereld (regie Jaap van Heusden) is afgelopen weekend in de prijzen gevallen op het International Film Festival de Monterrey in Mexico! De speelfilm won maar liefst twee(!) awards waaronder de Best International Feature Fiction Film Award (Cabrito de Plata) en de Audience Award! 

 

- IJswater project: De Nieuwe Wereld

Daan Durft gemist?

Geen probleem. Bekijk Daan durft nu via onderstaande link.

- Website: Uitzendinggemist">Uitzendinggemist

Salăm en de Maan van Anouar naar het Sedicicorto IFF!

Salãm (regie Johan Timmers) en de De maan van Anouar (regie Michiel van Jaarsveld) zijn geselecteerd voor het Sedicicorto International Film Festival in Italië! Het festival vindt plaats van 3 t/m 11 oktober 2014 in Forlì, Italië. Beide films doen mee aan de competitie en maken kans op de Grand Prix! 

Goed nieuws voor Supernova

Supernova gaat naar brazilie! Deze coproductie van IJswater Films is geselecteerd voor het Brasilia International Film Festival, die van 28 augustus tot en met 6 september plaats zal vinden. Voor iedereen die zich die week niet in de Braziliaanse hoofdstad bevindt: Supernova is vanaf nu ook verkrijgbaar op DVD!

Supernova op Vimeo on Demand!

Door onderstaande link te volgen kom je bij de Supernova player van Vimeo on Demand!

- Website:

Alex in Amsterdam op Cultura 24!

Van Maandag 11 tot en met 15 augustus zal NPO Cultura 'Zomer shorts' uitzenden en de korte film Alex in Amsterdam (Michiel ter Horn) is hier onderdeel van! Alex in Amsterdam werd in 2009 gerealiseerd in het kader van One Night STand 4, i.s.m. de VPRO, NPS en de VARA.

Maandagavond om 20.40 is de film te zien op CULTURA 24! Allemaal kijken!

 

Salăm naar Frankfurt am Mein!

Salam is geselecteerd voor het oudste kinderfilmfestival van Duitsland! Op 23 september zal Salãm meedoen in de Fokus Migration competitie tijdens het 37e International Children's Film Festival LUCAS in Frankfurt am Mein! 

- IJswater project: Salam

De nieuwe wereld in Kroatië!

Opnieuw goed nieuws voor De nieuwe wereld! De jury van het Opuzen Film Festival in Kroatië selecteerde de film uit 783 films! De nieuwe wereld zal te zien zijn tussen 18 en 23 augustus in Opuzen, Kroatië.

- IJswater project: De Nieuwe Wereld